baby minum susu malam berapa kali

hi berapa kali feeding ya untuk baby 2 bulan waktu malam?

4 Các câu trả lời

normal..mmg patut dia bangun jgk utk menyusu tiap mlm.. anak sy nk masuk setahun masih bangun mlm..tp extra ckit pakej bangun main merayap manjat..😅

Jika fully breastfeed, nurse kata tiada limit. Kalau anak nak, bagi sahaja susu. Anak saya bangun 2x macam tu utk susu. Atau timing dia setiap 2,3 jam

ikot demand bby .. mcm bby sy akn tdo 3-4 jam .. baru dye bngun .. kdng tu 2-3 jam .. sbb sblom tdo dye akn menyusu puas2 ...

ikut demand baby

2y trước

lamanya 8hrs x menyusu.. baby dia berat okay x