Hamil lepas c-zer

Berapa cepat anda Hamil lepas c-zer?? Nak sgt lagi 1 baby. First baby died due to premature ??

2 Các câu trả lời

Antara 1st dgn 2nd lama jugak la saya try 5 tahun baru berezeki...antara 2nd dgn yg 3rd ni...3 tahun je...sabar bnyak2 ye sis...semoga dipermudahkan segala urusan...apa2 pon biar luka dalaman tu sehat betol2 sebelom preggy balik...

Bukan kena tunggu sekurangnya 3/4 tahun ke baru boleh mengandung semula? Sorry for your condolesence, sis.