Fobia

Berapa bulan lepas saya keguguran anak pertama. Sekarang pregnant dah 8minggu. 23hb ada appointment klinik & scan lagi. Saya fobia & susah hati sampai nak makan pun takde selera. Dulu pregnant dua bulan tapi scan baby takde dalam perut. Doakan saya ye? btw, ada suggestion tak kalau takde selera makan nasi menu apa sesuai?

2 Các câu trả lời

jgn mcm tu.. kna mkn bg nutrisi kt baby n bdn awk perlu tenaga. nty check kt kk Hb low, berat bdn x cun.. kna nasihat dgn nurse.8wk bole try scan swasta. In shaa Allah dh npk & dgr heartbeat🦋

4y trước

Terima kasih kak sbb bgi nasihat🤲🏻

In shaa allah takde ape, sis pikir positif je ye 🤗 cuba try makan buah-buahan ataupun roti ke asalkan kenyang and jgn berlapar. Moga yg baik2 je utk sis, amin ❤️

4y trước

Terima kasih bgi nasihat🤲🏻❤️