B E R A T ?

Berapa berat momy momy sekalian? ? Sy sebelum pregnant 39kg.. Bukak buku pink 8week 39.5kg.. Sekarang 34week dah 54kg.. ????

B E R A T ?
514 Các câu trả lời

Sblm khwn 65kg.. 1st pregnant 67kg.. Lpas brsalin naik 74kg...selang brpa bulan Pregnt ank kdua, trun 69kg..and naik blik 74kg😣😣..continue jarum perancang naik smpai 84kg😭😭(slma 4tahun)..skg pregnant ank ke3... Morning sickness pnya psal trun 76kg😅 dlm msa dua mnggu jerr..and skg morning sickness dh xde, dah smpai 79kg😅😅....

Bujang saya taktau Masa mula pregnant 6 weeks berat saya 41.kg itu pun baru first time nak timbang berat Pastu 11 weeks 37.66kg , pastu gi klinik balik 13 weeks tambah menurun 37.kg smpai doktor marah hehe 😅 dan skrg taktaulaa brapa berat saya nie nervous nak jumpa doktor balik

Bujang, mula² 55 kg agak saya kuat makan Sebelum nak kahwin berat naik mendadak jadi 70 😫 Pregnant - 9weeks bukak buku pink - 71.4kg Skrg 18weeks -74.4kg 😂😌😌 Tapi mungkin lepas pantang boleh kurus sbb gemok dkt peha je bukan dkt badan 😂

Bujang-37kg Kahwin-still 37kg Mngndung-52kg (8bulan skarang)😁 Suami ckp cutting bdn banyak caNtik wlaupon mngndung hahaha😂😂..bdn kecik so perut kecik npk cm berisi je xnpk cm mngndung sgt..bhgia rasa🤣🤣

Sblum pregnat xsure brapa . Masa buka buka 36.4kg . Check up last haritu 28/11 ( 23weeks ) berat naik 42 . Alhamdulillah nurse puji berat ok . Naik 2kg sbulan . Dia pun nk mcm tu gak . Stiap bulan naik 2kg .

Bujang 62kg Mengandung anak pertama 51kg nak dekat bersalin naik 58kg ke 55kg sekarang mengandung anak kedua 49kg dah 4 bulan susah nak naik sebab anak susu badan lagi kot Anak pertama 1y7m 🤭

bestnya tgk berat bdn ibu² preggy yg xbrubah pn bujang ke apa.. sy bujang : 53kg buat buku ank 1st : 64kg lahir ank 1st : 81kg buat buku ank 2nd : 69kg skrg preggy 2nd : 69.5kg (14weeks)

Bujang : 65kg Sebelum mengandung : 70kg Semasa hamil (sebelum bersalin) : 83kg Selepas bersalin : 65kg Sekarang : berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. 😆

Bujang 47kg Pregnt sampai 39w naik 17kg 7bln lps bersalin until now 50kg da 2tahun lebih masih kekal 50kg. And i try not to gain weight because try nak conceive for 2nd baby.

. sy dlu timbang 56 lps tu timbang kali ke dua turun pergi 55 kemarin jumpa nurse timbang dah naik pergi 59 nurse terkejut 😂 sebap kuat makan kott 😅😂