Keguguran 6minggu

Benda yg paling takut sekali tp terjadi jugak utk kandungan ke 4..gugur kali ke 2..dulu penah gugur msa kandungan ke 2 7minggu..skrg gugur utk kandungan ke 4..mula2 kuar coklat2 pastu esok pgi kuar seketul mcm perut ikan.. sedih mmg sedih sbb sya susah nk lekat, tp perlu redho,Allah maha mengetahui ape yg terbaik..moga ade sinar kegembiraan utk next kandungan..🤲🤲🤲 #keguguran6minggu #gugurkandunganke4

Keguguran 6minggu
16 Các câu trả lời

Allahu.. Sabar ya sis sy pn baru je seminggu lebih d&c.. 8w..takda heartbeat baby.. Sy fahamm sgt perasaan risau hati rasa tak tenang je bila pernah miscarriage before.. Kene kuat n jgn give up ya❤️❤️ Semoga Allah kurniakan kita zuriat yg sihat smpai lahir utk next pregnancy InsyaAllah amin ya rabb🤲🤲

Allahu sis, Salam takziah,agak besar jugak ya, sya pun pernah jadi dua kali week 12 and week 7, hanya Allah tau sakit dn sedih dia macam mana, saya smpai darah bnyak sngt, smpai nk pitam, perhi hspital pun still kluar n doc bagi ubat kecut kan rahim baru okey.

2y trước

insyaallah aamin. tahniah sis.. semoga kandungan sis xade sebrg msalah dan selamat sehingga dilahirkan..jga diri ye sis..😊

Salam takziah mommy..saya dah 4x alami..semoga dipermudahkan urusan..ada hikmah semuanya ni..semoga selepas ni digantikan dengan yang lebih baik..insya allah..

2y trước

tahniah mommy Nora.. semoga mommy dan kandungan kuat dan sihat..jga diri ye..sama la kite,tiap kali nk g tandas mesti akn tgk seluar dlm..sbb penah kena kn,tu yg kite jdi risau tu..semoga kedua2 selamat sehingga dilahirkan 🥰

Salam takziah mommy... InsyaAllah ada rezeki lpasni... jgn sdih yer.. bersyukur mommy ada anak dh tggu dlm syurga

2y trước

terima ksih..aamin🤲🤲

Salam takziah awak . Semoga terus kuat … allah nak bagi lebihhh lagi 🤲🏼 jaga diri jaga segalanya okey.

2y trước

💪💪💪 ..terima kasih 😊

Salam takziah puan..semoga ada lagi rezki utk yg akan dtg..banyakkan berdoa../“semoga yang baik2 utk puan.

2y trước

Amin ya Robb A'lamin.. terima kasih mommy..😊

salam takziah sis. semoga Allah gantikan kesedihan sis dengan kegembiraan yg tidak dijangka. amin 😊

2y trước

Amin ya Rabbal A'lamin..terima kasih mommy..😊

Salam takziah pn. Boleh sy tau, masa awal awal tu keluar coklat titis atau pon macam lendir ye pn?

2y trước

terima kasih..😊..awal2 tu kuar titik2 coklat je..pastu dia kuar jdi lendir2 wrna merah..esok hari tu bru dia kuar seketul trus..tp perut mmg mengulas2 sebelum dia nk kuar..

Semoga dipermudahkan segala urusan akak di dunia dan akhirat.. Allahumma aamiin

2y trước

Sama2 kasih sis

sbar yer ...insyaallah nt mst ad rezeki lg....rehat baik2 yer ...

2y trước

aamin 🤲🤲.💪💪