Keguguran 6minggu

Benda yg paling takut sekali tp terjadi jugak utk kandungan ke 4..gugur kali ke 2..dulu penah gugur msa kandungan ke 2 7minggu..skrg gugur utk kandungan ke 4..mula2 kuar coklat2 pastu esok pgi kuar seketul mcm perut ikan.. sedih mmg sedih sbb sya susah nk lekat, tp perlu redho,Allah maha mengetahui ape yg terbaik..moga ade sinar kegembiraan utk next kandungan..🤲🤲🤲 #keguguran6minggu #gugurkandunganke4

Keguguran 6minggu
16 Các câu trả lời

sbar yer ...insyaallah nt mst ad rezeki lg....rehat baik2 yer ...

2y trước

aamin 🤲🤲.💪💪