malang tidak berbau

Benda yg paling taknak jadi dah pun jadi maghrib tadi masa nak ambil wudhu. Boleh tergelincir terduduk dlm bilik air. Mata aku dah start berair. Takut keluar darah dan mcm² aku fikir. Alhamdulillah takde apa. Tp mmg kena check jumpa doktor. Takut apa² jadi kat dalam. Usia kandungan dah mencecah 3 bulan. Ada sesiapa tak pernah jadi mcm sy?

2 Các câu trả lời

Sy pnh jatuh terduduk tergelincir dah 8bln... Kebetulan hari tu sy ada check up sy bgthu doc then doc terus scan... Alhamdulillah xd pape n baby semua okay... 😊

Allahuuu. 😣Semoga awk dab baby baik2 saja. Sy doakan. Jaga diri ya awk 😊