Panaskan Makanan Baby

Hi... Benarkah Jika Kita Panaskan Makanan Guna Mikrowave.. Bila Sejuk Dia Mengumpul Lebih Bakteria... Sbb Sy Selalu Panaskan Makanan Bbaby utk rumah pengasuh guna mikrowave

1 Trả lời

xpasti plak tp prnah terbaca camtu la aritu..tips dia jgn msak bnyk2 skali gus..klu ank mkn 3x sari msak ckup2 je utk sehari pastu bahagi kpd 3 portion siap2..ltak dlm bekas asing2..time nk bg ank mkn just pnaskn 1 portion je n pastikn ank habiskn..jgn simpan smula mknan yg x hbis tu..tp kna rjin la ckit sbb kna msak tiap2 hari kn