Belum rezeki

Belum rezeki ... redha dgn ketentuan takdir ..In Shaa Allah ada yg terbaik .. 23/12 suprise kt suami pregnant on his birthday .. 23/1/2021 gugur .. belum rezeki .. ya allah aku redha ..

3 Các câu trả lời

Semoga sis kuat..sama macam sy, takda rezeki masa birthday suami..baby 8weeks..rezeki allah bg proses tu mudah..tak perlu cuci..tanya doc, 20-30% chances 1st preggy tak jadi..itu benda biasa..2nd akan lebih mudah..jangan skip acid folic, jangan angkat berat..pantang betul2 biar badan ready utk next pregnancy..dont rush..kalau boleh urut pun ok, sy lepas 5bulan, alhmdulillah allah bg rezeki 2nd..now 14week..sama2 kita doakan kali ni ada rezeki..jangan takut, allah ada jaga kita ibu2..aminn

oohh sis baru lgi ggur ye?x pe sis nti allah bg yg rzki lain pulak..mcm sy lpas ggur thun dlu trus lekat cpt😊sis preg ank fist ke?

3y trước

Ha ah sis baru lagi . Anak first ..Smlm pagi2 gugur .. Aaaminnn ... saya kahwin 1/12/2020 , last period 20/11/2020.. tahu ada baby 23/12/2020 .. gugur 23/1/2021 .. belum rezeki lagi ...

Sy dlu first pon gugur jugak. 3 bulan mac-jun2020. lps befday suami keluar kantung semua tanpa perlu cuci.

3y trước

Alhamdulillah xperlu cuci .. sama mcm saya xperlu cuci pun ..belum rezeki ..