MINTA DOA 39W2D

Belum ada tanda-tanda untuk bersalin. Baby kerap mengeras dan rasa nak buang air besar saja.. setiap kali baby bergerak celah kangkang akan terasa ngilu. Doakn saya ya ibu-ibu sekalian.. semoga kita sama-sama dipermudahkan untuk melahirkan baby kita. Aamiin ya Rabbal Alamin 🤲#pregnancy

15 Các câu trả lời

smalah dg sy sis,, sy pn mhon doa drpd rakan TAP, dh 39w 3d, msih xda tnda mlainkn rsa ngilu dn skit bwah prut, skut punggung ke bwah,,😔😔😔

Mntk doa jgk untuk saya. Rasa yg sama skrang. Esok kna serah diri😔. Baby xnk kluaq awai..

semoga dipermudahkan dan selamat dalam urusan bersalin...aamiin

Moga ibu 2 dipermudahkan urusan bersalin..xlama dh tu..☺️☺️

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

sama laa kita. Tanda takdak lagi. Mengira hari ja ni

semoga ibu ii dipermudahkan urusan aamiin ya Allah

sama jgk dgn sy..39w 1d,minta doa dr kwn2 semua..

semoga dipermudahkan urusan bersalin..amin

aaminn ya Allah.. semoga dipermudahkan