Cuba check mana tahu betul... ???

Belah mertua kata, sy kemungkinan keluar ny baby boy ..sbb ikut jadual ne..bg sy, boy or girl itu adalah rezeki.. ??? penting baby ny sihat walafiat, cukup sifat dll #firstprenancy #36w4d #due281019

Cuba check mana tahu betul... ???
66 Các câu trả lời

36,may.baby boy

Xbetul pun 😂

Tak samaa pun

Sama la.huhu

Sama la... Huhuhuhu

Due kita sama 😉

Kbetulan

Saya ikutkan scan 2d ja haritu doc cakap lelaki, mak mntua duk kata siptom sy bwk anak pmpuan. Ikut jdual ni L. Apa apa tggu next scan laa.. Mana mana pn xkisah la jnji anak sihat hehe. #FirstPreg

X betul pon.. anak pertama dulu lelaki.. ikutkan dlm ni pompuan

Aminn