Cuba check mana tahu betul... ???

Belah mertua kata, sy kemungkinan keluar ny baby boy ..sbb ikut jadual ne..bg sy, boy or girl itu adalah rezeki.. ??? penting baby ny sihat walafiat, cukup sifat dll #firstprenancy #36w4d #due281019

Cuba check mana tahu betul... ???
66 Các câu trả lời

P, girl.. Haritu scan, doc pn ckp girl.. Xsbr tggu klahiran bby bln dec nnti..😊😊

5y trước

Semoga dipermudahkan urusan yer..sy due hujung bulan ne..gemuruh..

Tahniah! All the best!

X

P, girl. Brbunga2 rasa kalau ianya betul. Sbb dah ada boy 3org, n now last dah preggy. 😊

5y trước

Dh tak lama dh nk admit..moga dipermudahkan urusan melahirkan sis.. 😇😇😇

mcm mna pkai jadual ni

5y trước

tq awk

Sy dlu Tak percaya..Kwan bg jadual ni.betul pulak..maybe kebetulan..Skrg pregnant pon,sy DOA bby girl 2020...April..tgok jadual tu..haaaaaa..sama laa...hahah..mudah2an Allah makbulkan

5y trước

Alamak..silap tgok..boy la dlm jadual