Tanda Hamil atau haid?

Hello beautiful mommies 💕 share sikit pengalaman masa mommy mula2 pregnant. Mommy tau ker tu tanda Hamil atau period? ada beza tak? Ker sama jerr? 😁 Jom share!! ❤️

27 Các câu trả lời

for me mmg ada beza. badan rasa lain. bahagian Rahim pun rasa lain. n cramp yg agak teruk then baru teringat period lewat 3 hari. buat upt double line..

tak sama langsung. pregnant mula2 bdn jd tk lrt. tdo seharian. tk brmaya. mcm org demam tp tk dmm . tk lalu mkn. klau period sllu sakit pinggang

Tetek rasa sakit dan bengkak. Itu simptom yg sama utk anak pertama dan kedua. Sebab sy kalau period memang tak pernah sakit tetek dan bengkak

kram perut .prd sakit snggugut d bhagian pnggung. pregnant, d prut bhagian hadapan samada sbelah kiri/kanan/kedua2nya brgnti2

Pengalaman sy selain late period,,sy mudah penat dn rasa mengantuk ja kerja,tidur xkira masa pastu kuat mkn hehehe..

sy simptom sama mcm nk period. tungu punya tunggu period x dtg² pun. cek upt double line

kalau Hamil, biasa Kita sendiri Ada perasaan lain macam Tu. Terus cek upt.