cream or minyak ape sesuai untuk bby?

bby sye dh brp minggu kene ruam kt keliling kepala,dahi,dagu,telinga kdg merah time panas lpstu jdi kering .kepala jdi panas ..yg dkt badan pulak kene tompok2 kasar ?..ni sementara tak pakai minyak telon kt perut hanya sapu kt tapak kaki je ..dh tukar mandian dia pakai Ezerra tapi hmm..

19 Các câu trả lời

Sis boleh cr kt Instagram n kedai bayi pun ada jual

Try takupap.. Alhamdulillah anak try hilang ruam...

5y trước

Cream, tapi nama takupap..

Saya guna krim tropika

5y trước

yg tube warna kuning tu eh?

Ni kotaknya..

Pakai bedak agnesia

5y trước

yg ni ke?

Try applecrumby

5y trước

tq ☺️ sye cuba

krim youbaby.. 🌸 YOUBABY CREAM 🌸 ------------------------------------------- 🌱Natural produk yang bebas dari paraben, steroid, mercury serta bahan kimia berbahaya dan selamat untuk bayi. 🌱Di rumus khas menggunakan bahan premium seperti EO geranium, Casia Senna Leaf, VCO, Habatusauda, Garlic, Minyak Jojoba, dan Aloevera untuk merawat masalah bayi. 🌱 Dengan tambahan PH 5.5 dan moisturiser untuk melembabkan kulit bayi sensitif. ✅ Tidak panas ✅ Tidak melekit ✅ Water base mudah meresap #YouBaby 🌸 FUNGSI YOUBABY CREAM🌸 -------------------------------------------------- Fungsi YBC membantu merawat dan mengurangkan masalah bayi seperti : . ✅ Demam kuning ✅ Demam, Batuk & selsema ✅ Kembung perut ✅ Tidur Tidak lena ✅ Tantrum ✅ Asma / Lelah ✅ Nipple crack ✅ Stretchmark ✅ Gigitan serangga ✅ Melembapkan kulit ✅ Masalah kulit berair ✅ Luka terbakar ✅ Masalah kulit eczema, ruam, kudis, kurap, kayap, panau, psoriasis, gatal2, kulit sensitif wasap sue 0167249975

Eem saya guna produk ning salmah.. Ada mandian, minyak tenang dan bedak. Bedak tu bahan asas tepung ubi, mmg sesuai utk ekzema, Ruam2 merah.. Saya sapu je bedak tu alhamdulillah hilang merah2

5y trước

Aamiin harap2 cpt pulih

my suggestion is better consult with dr 1st..sbb takut alergik.. n kalo alergik tk boleh main gune produk..isau tk sesuai n menyebabkan lagi teruk.. 😊

5y trước

haah sye dh jumpa pakar kulit terus Alhamdulillah pulih dh tinggal badan je kering sikit2 lgi ..