bby pramatang

Bby sy dh tkdpt diselamatkn..23 minggu 5hari.berat 547grm.allah pinjamkn sementara..ank ibu tenang disana ya..

41 Các câu trả lời

Banyakkan bersabar sis.. ALLAH uji sis, sbb sis kuat hadapi nya.. InshaAllah anak syurga tu menanti sis d JannahNya😘 kuatkan semangat sis♥

Sorry for your loss dear..be strong..give your child name even he/she doesnt survive. May Allah swt bless you always..insyaAllah

Takziah ygg..alolo besarnya BBY awk ygg sma gn ank sy tp ank sy br 500g..pn sma xdpt dselmatkn 😔

takziah.. insyaallah sis.. allah akn beri rezeki yg lbh baik.. ank ni akn tggu sis di syurga.. amin

Salam takziah... Kuatkan semangat ya. Anak syurga menanti ibu dan ayah di sana insyaAllah 🤗🤗

Anak syurga menanti kat sana, 😢 semoga dipermudahkan segala urusan sis selepas ini, Aamiin..

Allahuakbar. Di syurga di dah menanti sis. Kawal emosi dan pantang elok² yer.

Innalillahhhh.. semoga Allah berikan yg lbh baik utk puan.. in shaa Allah..

Salam takziah sis,, moga awk trs tabah, insyallah ade rezki yg allah ganti

Al fatihah..in shaa allah..ada rezeki lain nanti..doa banyak2 tau