cool fever patch utk baby

Hi, bby sy 2bln lebih. Blh ke gunakn baby cool fever utk dia? Kalau blh, nk dgunakn d bhgian mana seelok2 nya? Sbb pernah jg dgr dr kwn2 yg mengatakn tak elok kalau dlekatkn d dahi. Mohon pencerahan...?

2 Các câu trả lời

Pakai luaran boleh xde masalah. Bby sy pun sy pakaikan msa umur 2bulan sb bg dia sejuk badan. Selalunya sy letak dkt belakang badan dan kt betis dia😅. Kalo letak dkt kepala, nnti wap panas berkumpul dkt kepala.

up