Baby 10bulan kena tukar susu ke?

Hi bby sy 10bulan,sblm ni mmg dia minum lectogen. Tapi 2 3 harini sy perasan lepas menyusu dia berak warna kuning tekstur agak cair. Kena tukar susu ke klu mcm tu? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

awal sgt ni nk decide tukar susu. tggu seminggu lebih tgk still kuning cair ke tak. plus dia dh start mkn, so faktor mknn pun akan effect najis dia. dgn dia pun dah ade minum air masak semua

1y trước

stuju..

baby meragam tak. masa berak baby ada teran ke? ada smpi muka baby merah2 tak masa nk berak?

1y trước

takde