susu badan

bby susu bdan dgn sya..masalah disini...sya nak bgi bby susu bdan sya dalam botol utk memudahkan pergerakan sya bila ada temujanji dkt hospital dan mengambil msa yg lma utk mnunggu. Dan disini bby tak mau susu botol biarpun dalam botol susu itu adalah susu badan sya... Disini sya mohon pendapat pd ibu²..

1 Trả lời

Baby belum biasa lagi dengan puting botol. Rasanya puan kena BF jugak. Ataupun cuba beli puting botol Yang lebih lembut.

3y trước

tq sis..