susu campo

Bby nk menyusu, tp susu badan kurang, so sy cmpo la ssu utk bg die kenyg dan turunkan kuning... Alhamdulillah, kuning turun... Dan skrg bby makin kuat menyusu.. Setiap 2 jam msti nk ssu... Stiap kli ssu, sy ikot sukatan, 2oz...xpe ke bby kerap ssu mcm tu...

8 Các câu trả lời

Anak saya baru 1 bulan 6 hari.. dia kuat susu tau. Dulu b4 1 bulan. Sy kurang air susu, sy buat sampai 4 onz. Habis.. berat dia mendadak naik.. gebu gebas gendukkkknya. Geram tgokkk

4y trước

Susu Dupro je.