nk tnya bila makan ubat perancang noriday mmg period xdtng k..sy dh 3bln ni..tpi cek upt xdop pn..

bby bf cmpur fm.. risauuu bila period xdtng.. first bby 5bulan 12hari...

6 Các câu trả lời

sy xdtg bln smpi bby umo 8 bln..full breast feed.. mang sy mkn prncg smpi bby umo 1thn 6bln..wlpn mkn prncg tp ttp tembak luar.huhuhu.. sbb xbsdia lg

2y trước

.tu lah wlpn mkn prcang tkt jgk dye tmbk dkt luar..kdng dye pkai kondom xsedia nk ngdung lgi fobia😅cek jln..

noriday memang x akan period sis.keep cek upt sebuln sekali.blh amalkan double protection kalau nak jarakkan anak

saya dulu pun pil noriday tapi keluar je period macam biasa ..

sy full mnyusu bdan..pastu mkn noriday...setahun x period

kalau menyusu badan boleh jd x dtg period

normal