Fully breastfeeding

Bayi sya umur 4 bulan 10 hari . Fully breastfeeding. Tpi sngt susah untk sya kasi susu dya . Dya akan lapar around 3-4 hour and tu pun kadang minum sikit. Tpi berat badan ada penambahan dalam sebulan around 400-500g . Normal ka ni ibu2? Saya sngt risau sebab sya first time mom #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

kalau tiap bulan berat dia naik byk tuh normal je. kkdg diorg ada time minum sikit or byk . nak tau okay ke tak, tgok dia tidur lena, air kencing jernih, berak okay, etc. sbb anak saya pun kkdg mcm tuh juga.