Berat badan baby lelaki normal umur 4 bulan

Baby sya 4 bulan berat badan 8.5kg fully breastfeeding..apakah normal? #firstbaby #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

hi sis. bambamnye baby awak. rase okay je kot kalau nurse tkde inform ape2. kalau ad mslh biasenye nurse akan inform. berat bby lahir haritu berape kg? bambam sngt ni mesti ketul2 kan hehehe

I dont know. Masa g check up anak tu nurse ckp apa. Normal ke x normal? Kalau x sure, refer balik buku biru anak tu n check di situ.

Debab nyee ada amalkan apa" kee bby saya 4 bulan baru 5.6kg hm