Anak prem lahir 34w

Assalam mommies, Ank sya prem lahir 34weeks, berat 1.6kg skrng 3 bulan berat dya 3.73kg tpi dokter cakap okey ja, tpi pda masa yg sama saya risau jugak seharian sya brfikir berat dya😭 direct bf n susu fm s26 🥹 mnum susu kdng 3oz kdng 2oz tpi berat dya masih xnaik bnyk em 😭 #seriusnanya

4 Các câu trả lời

bby prem berat dia mcm tu,okey sgt tu puan.aslkan bby sihat dan berat naik setiap bulan alhamdulillah puan.ank sulung sy dl ssh sgt berat dia nk naik.dia prem juga.8bulan bru berat dia naik byk.lg risau tau.skrg da 13tahun,dia membesar dgn sihat.alhamdulillah 🤭

1y trước

Ibu yg ada ank prem saja yg faham dan risau tentang progess ank kn 🥹

ok la tu sis. Bru 3 bln nak naik byk mne lg? berat da naik 2.1 kg dr lahir. lepas nie baby boleh naik berat lg. Jgn risau..

Kalau dr ckp berat ok dengan umur baby tu, its ok dear. Dont think too much k. Dr lagi pakar so they know better

Okay saja. Beberapa bulan lagi besar lah budak tu nanti mesti sis mcm tak percaya 🥰