Bayi 4bulan

Bayi sya bru je msuk 4 bulan. Normal tak dia cuma mnum susu 3oz je wlaupun dh 3/4 jam tak mnyusu. Bgun mlm je kdg2 dia mnum 4oz.

4 Các câu trả lời

Normal je , kalau anak sy 4bulan dah 4oz kdg klau dia minum sambil tido tu je 3oz lepas 2jam baru dia merengek nk susu lagi . Malam waktu dia deep sleep mmg 5/6jam baru dia merengek nak susu mmg hbis minum 4oz

normal sis baby 3-4 bulan fasa x susu sgt sbb mata dh clear byk buat dy x fokus. byk dy explore dan bermain.

sama sis anak sy pun bru masuk 4 bulan minum 3oz kdng2 4oz lebih dri tu x hbs😆

2d trước

iya berat x naik bnyk tpi masi dlm range normal lg nurse ckp

Normal je. Baby sy baru 2 bulan skrg dh 4oz🤣

1t trước

Tp dlm tempoh 4/5jam lah. Selebih tu sy bf kan dia