bayi 27hari boleh tak pkai bye bye fever?

Bayi sy bru 27 hari.. badan panas on off.. nak tnya mommies boleh ke pakai bye bye fever nih..

bayi 27hari boleh tak pkai bye bye fever?
8 Các câu trả lời

kat atas tu tulis 0 to 2 years right. should be okey. pakai kat belakang bdn. kalau tak mau tuam bdn n.dahi dgn asam.jawa bg cepat sejuk.

5y trước

petua ni memang berkesan tuam dahi dan badan anak dengn asam jawa saya dari anak pertama sampai anak no3 memang tuam guna petua asam jawa ni je alhamdulilah kejap je turun panas badannya

Better tuam towel dgn air suam sis, supaya liang pori terbuka & kluarkn haba panas dlm badan & bby bpeluh..

Pilih warna pink . Jangan tampal dekat dahi . Tampal dekat ketiak , belakang badan atau tapak kaki ye

tuam2 kain basah lah kat dahi..ketiak.. kalau cool fever tampal kat belakang bdn dia atau ketiak aje

Sy tampal kt blakang bdn, sambil2 tu jerlum dgn air suam.

Sis cari warna pink khas untuk baby

Bole tp jgn pki kn dekat dahi yee

Sis leh try tmpal dkt bby mcm dlm pic tu..tp potongla kcik skit ..jgn tmpal yg lebar gitu sekeping..sbb bby kcik lg an..br 27hri... Atau sis gune air asam jawa pn blh..mcm ank sy ritu ms umo 3bln br pkai cool fever demam sbb kne cucuk bulanan... Tu pn potong 3 dr size asal cool fever..xletak bsr2.. sbb pk msih bby lg..mg bby mommies cpt sembuh ya..aamiin