Bayi selsema #13hari

Bayi selsema ape yg perlu dibuat? Sy dh 2 3 kli sedut guna nasal aspirator..kluar ny lebih hingus warne kuning2 mcm tu..tp still ade lg..ade tips lain tak utk melegakan selsema bayi? #anakpetama #mohontunjukajar

2 Các câu trả lời

Letak sirih yg dah layur kt dada dpn ngn belakang tpi lekat dgn apapa balm supaya dia melekat je in syaa Allah anak akan brsin dan kuar kahak banyak2. Sec minyak bwg putih pakai olive oil bakar bwg putih then letak kt olive oil spu dekat batang hidung dada tapak kaki

5y trước

Terima kasih dgn info ne ye sis..❤️

Try Mamz Spray sis