Bayi 2 bulan tak berak.

Bayi saye dh nk msok 2 bulan.. ank saye tak berak lagi harini… susu formula campur susu dade .. tpi bayi bnykkn minum susu formula.. sbbsusu dade saye kurang dapat 2-30z je dlm sehari.. tpi dia selalu kentut hrini.. bau busuk. Normal ke ibu2?🥲🥲#pleasehelp #firstbaby #bantusharing #firstmom

1 Trả lời

normal baby tak berak sehari..smpai seminggu pun normal.. urut prot pakai minyak buat urutan i love u.. then tapak kaki pun urut nanti dia akan berak ..bukan urut rerus berak ambil masa sikit..