muntah susu

Bayi Saya selalu muntah susu dan habis Satu badan kebiruan .adakah Itu normal ?

2 Các câu trả lời

Sampai biru tu tak normal. Segera ke kecemasan hospital! Allah akhbar! Sempat lagi puan bertanya di apps. Puan banyakkan membaca dan ambil tahu situasi kecemasan tau. Ngeri saya baca satu badan kebiruan tu. Mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat.

mashaAllah puan..nak tggu anak jadi kaler apa lagi? sampai biru dh tuuu 😫