Susu apa sesuai untuk bayi cirit birit

Bayi saya sedang alami cirit birit dan nmpk susut badan nya dia full formula skrg sy bg s26.. ada sesiapa tahu susu apa yang sesuai untuk bayi yg alami cirit birit.. Update... Saya dah jumpa susu yang sesuai dengan anak saya susu nan tanpa lektosa... alhamdulilah berat anak saya naik dan dah tak ada cirit birit... saya berterima kasih pada yang sudi membalas post saya... semoga anda semua sihat selalu.. terima kasih

4 Các câu trả lời

bby sis berapa bln

3y trước

kembung jugak sis tapi sya pakaikan barut dan sapu kan minyak yuyi selepas mandi... bayi akan kerap kentut..