Ezcema bayi

Bayi saya ezcema di bahagian pipi dan telinga. Doktor syorkan guna pelembab.. ada sesiapa ada pengalaman sama dan boleh kongsi jenis pelembab yang mujarab?

7 Các câu trả lời

My baby mild eczema pp n dagu dari 3 bulan....sis cuba dlu produk dfarmasi kalau tak sembuh or bkurang try viprolabs...baby saya 3 hari terus hlg...saya tak jual yee...✌ banyak cuba produk d farmasi utk baby tp x bkesan

Bayi saya ada ezcema since 1month saya cuba buds super soothing lotion & moo go irritable balm. Another one eucerine in tube tapi lupa nama apa. Now dah 6months so far nampak okay.

Ezcema ni susah mau difahami , tetapi boleh cuba guna kain rendam air suam dab-dabkan pada pipi bayi selama 10 minit 😘 persekitaran nya juga kenalah bersih .❤️

4y trước

Lagi sis , boleh pakai minyak kepala dara 🥰

Anak kawan sy bru sembuh ezcema di dagu. Mmg besar. Dia guna produk renew body wash & lotion. Ok sdh skin baby dia.

Noya miracle balm.. Sis bolh cari d shoppee or di fb

Recommended this🤗

Letak vaselin sis..