Bayi kurang berat badan

Hi bayi saya dah 2 bulan.. alhamdulillah sihat.. tapi dia kurag berat badan.. sepatutnye berat da smpai 5kg... Tp sekarang timbang baru 3.78kg.. mummies ada suggestion tak untuk bagi baby cepat naik badan? Oh sy masih breastfeed + formula sikit.. sbb mcm rase susu x byk.. setiap kali pump plg byk dpt 3oz.. plg sikit 1oz lebih.. ?

2 Các câu trả lời

Sis amalkan habatussaudah. InnShaAllah susu badan meriah. Kerapkan bagi bayi menyusu badan.

Kena kerap bg susu