Kulit mengelupas

Bayi saya bru hari ke 10. kulit mengelupas (kasar) dari masa sy melahirkannya. Sekarang cuma tggl di bhg kaki dan tgn. Bhg bdn dan yg lain2. Sudah mulai lembut seperti kulit bayi. Org2 tua kata mahu salin kulit dr dlm dalam rahim. Tp tahu x cara nk biar kulit bayi sy ok.

2 Các câu trả lời

Boleh guna kalmy lotion dari tasneem in shaa allah membantu.. Selamat utk newborn sbb bahannya essential oil sahaja.. http://www.wasap.my/+60142659754/tapkalmy

Klu sy, tiapkali lps mandi sapukan dgn baby oil.