Bayi blum boleh duduk

Bayi saya 8bulan tapi blum boleh dduk tanpa sokongan .. tapi gigi dia cepat tumbuh sekarang sudah 4 gigi . Dua di bawah sda tumbuh . Skrg dua di atas baru keluar dri gusi . Tp saya risau dia blum boleh dduk tanpa sokongan . Kalau merangkak, dia baru mau belajar angkat2 badan nak merangkak . Macam mna ibu2 menangani masalah macam saya ini ya?

2 Các câu trả lời

setiap perkembangan anak x sama. ibu jangan risau ya. anak saya nombor 2 masa 10 bulan dh start berjalan tapi anak nombor 3 ni dh masuk setahun pun lambat kaki nak berjalan. masih merangkak tapi bukan guna lutut

ank saya no 4 pon x duduk sis.. dia trus bgn bjln.. in sha allah nty dia pandai duduk🌹❤