Bayi 2 bulan susah nk berak

Bayi saya 2 bulan lebih susah nk berak, dia banyak minum susu fm..susu badan dia kurang.. nk masuk 3 hari tak buang lagi..kentut kerap kentut dan sy selalu buat urutan badan Plus kayuhan basikal.. adakah susu yg dia minum x ok.. anak minum susu dutch baby..#firstbaby #mommybuntu

1 Trả lời

try and eror mna2 fm yg ssuai sist..lactogen bgus utk pncernaan baby..tpi xpasti anak sist ssuai ke x..better tukar la sist ..apa2 pun susu pling bgus adalah susu sndiri..sbab byk kbaikkan utk anak trutama dri segi kshtan dan pencernaan anak