Jaundies/bayibkuning

Bayi pramatang memang lama kene jaundis ke ye? Ada rawatan yang boleh hilangkan kuning selain beri susu ibu?

2 Các câu trả lời

ikut darah ibu .. kalau darah ibu tu jnis darah o memang ambik masa lama nak turun jaundis tu .. si ibu try mnum susu kambing .. baby bf dpt turunkan jaundis tu .. anak no 3 sya pramatang , ambik masa 2 bulan nak turun jaundis dia .. doktor ckp sbb bf jugak baby kna jaundis .. jgn mkan halia dan kunyit sepanjang baby bf ..

Mama perlu minum susu kambing