bedong

bayi lepas bedongan mulai umur brpa ya mom?? baby ku 2,5 bln msih ku bedong nih.. tangan.a suka kucek2 mata sih bkin tdur ga nyenyak....

39 Các câu trả lời

Di lepas ajaa bundaaa

anakku 2 minggu doang dibedong hehehe gamau diem dianya pasti tangannya keluar2 😂😂😂 kalo kucek2 mata mah wajar mom anakku jg gt kok tp lama2 pules juga. lagian kesian mom 2 bulan biasanya tdurnya udah mulai banyak gaya kalo dibedong terus dia gabisa gerak bebas 🙈

Anak ku yg pertama malah hbs lahir 2 jam aja dbedong,hbs itu ngamuk nangis,jd ga pernah dbedong lagi,skrang umur y udah 5 tahun,kaki sama pertumbuhan yg lain bagus sesuai usia y,jd dbedong apa gak itu g ngaruh sama sekali ya

1bulan

anakku usia 3 bln masih suka dibedong bun tp ya bedong alakadarnya yg penting anget dia, klo gk dibeding gak tdr , semua anak beda2 ya bun

Itu mah uda gde bund...anaknx uda g mau bund dibedong...sebaiknx dilepas aja

Waduh kasian umur sgitu masih dibedong, sy paling lama 40hari

Saya cuma sampek 1 bulan bun

Sama dong anaku aku bayi gak suka dbedong, bru umur naik 2 bulan k atas kalo suka kucek" mata dan mau tidur gelisah ku bedong baru dia bsa tidur