Bayi tak berak

Bayi dh 3 hri tak berak bayi 4 bulan

2 Các câu trả lời

Baby mnum susu ap ye puan? Klu bf, its ok normal.... Tp klu dah lbih sminggu x berak2, blh brjmpa dokter yer. Sbb dlu ank sy 7 hari x berak.. Mse tu 3bln. Dokter ckp tu normal. Tgk kpd pmknn si ibu, n rutin si ibu mmbuang jgak... #TAPSupermoms

baby fully bf atau fm? kalau fully bf ianya normal kalau xberak selama 3 hari atau 5 hari..janji perut bby xkembung...n bby xmeragam nangis sbb sakit perut.. #TAPSupermoms