Berak darah bayi baru lahir

Bayi baru lahir 3 hari, Hari ke 3 berak seperti darah. Normal ke? sy first mom x tahu lagi. Esok bru nk tanya dr sb ada checkup.

Berak darah bayi baru lahir
8 Các câu trả lời

sorry ini pendapat saya...awak pasti ke dia berak atau itu kencing ...anak saya dulu lelaki usia mcm baby awak laa...baru lahir ..baby saya lahir 3.37 hari checkup berat turun 3.0 kilo ...nurse pelik ...patoo setiap kali tukar pampers ...pampers anak saya kering dan ada mcm dalam gambar nie ...saya terus refer doktor ..doktor kata ini crystal urate ...dia mcm habuk warna pink atau warna oren pekat mcm foundation too ...rupa rupanya anak saya tak cukup susu...sebab too la benda too ada ...cuba awak check anak awak cukup tak susunyee ...

ia tidak normal puan .puan prlu bwk ank ke klnik atau hsptl brdekatan utk chck . dan pastikan bby ckup minum susu supaya tidak alami hydration..mg dpmudahkan segalanya amiin

Tak normal sis. Lebih baik pergi klinik sekarang. Lama sangat nak tunggu esok.

tolong jangan tunggu esok. terus bawak ke klinik dn tunjuk gmbr ni dkt doctor

Ni tanda baby kurang susu ni. Bahaya sis kesian baby jgn tgu lama

bawa jumpa doctor terus, takut baby dehidration,bahaya

X normal dan sgt bhya bby x ckup susu, blh dehidrate

kurang susu ni..