Tidak respond bila bayi dipanggil nama. Perlu risau tak ya? Huhu. ibu2 ada pengalaman yg sama tak?

Bayi 6 bulan

5 Các câu trả lời

Awal lgi rasanya tu. Baby blm faham lagi nama dye. N kdg dorg fokus nk main benda lain… Cuma kalau kita buat bunyi mcm kunci ke kan, kita gerak2 ke kiri ke kanan tp baby langsung tak toleh tu mungkin kne pantau la

2y trước

I see baik tq awk😃

haritu saya checkup 9months, baru nurse check baby respond atau tak bila dipanggil. tengok dekat buku pink ada listnya.

2y trước

Ohh yeke. Baik tq awk☺️

Boleh terus mencuba panggil. Kalau anak pandang tu means dia respond. Sesekali tak pandang tu still normal lagi

2y trước

Hehe baikkk

masih awal sis ,baby belum faham tu 😊

2y trước

Hehe ok tq ya☺️

awal lg