MENYUSU BOTOL

Bayi 3 bulan menyusu botol. Tapi sekarang tiba2 kurang minun susu. Dalam masa 2jam habiskan 2oz

4 Các câu trả lời

Dah tukar puting susu, ank sy mse nk dkt 3bulan mcm ni jgk. Msuk 3bulan, sy tukar puting susu hbs 5oz. 😂 Ad baby tk suka flow susu slow jd dia pilih utk tk mnum sgt. Stress tu mnum sikit.

cuba sis tukar puting susu. utk pengetahuan sis, puting susu ada pelbagai jenis flow mengikut umur. kalau sis perasan ada yg nyatakan for 0M+, 3M+.

anak Sy mase sebulan dua bulan 3oz 4oz..msok 3 bulan sush nk 3oz🤣

9mo trước

Sama sis. Bbygirl

normal la tu 2jam 2oz