Sakit pinggang

Baruuu 7 mingguu kandungan..sakit pinggang dhh start...kowg cmtuu ke...sakit pinggang ke X😢 #pleasehelp #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

9 Các câu trả lời

Sama sis saya pun sama sakit pinggang dari 4 weeks.. Now 7 weeks.. Tambahan dengan muntah and alahan teruk.. Kalau untuk sakit pinggang tu try stretching posisi yoga2 gitu try cari kat YouTube ( khas untuk ibu mengandung).. tiap2 malam, pagi or bila2 free try buat.. tak ada lah hilang 100% sakit pinggang but melegakan juga lah.. ☺️

Mmg trimester 3 mencabar tp better scan sbb kadang ada yg lahirkan anak pramatang juga..bila baby dah engaged. Sakit pinggang sakit celah celah semua itu biasa sbb berat menampung dr pinggang ke kaki. Berjalan sis pelahan lahan:

saya masa 6 minggu gitu mmg ada sakit pinggang jugak sis. macam rasa nak period. mula2 igt nak period ke ni? x lekat ke ni? tapi mungkin prubahan hormon kot. now sy dah 12w. baby semua sihat.

sy pun 7 minggu..dan sy pun sama sakit pinggang..tak tahu lh kenapa..yg ni ke 3 utk sy.. yg pregnant first & second dulu xda plak sakit pinggang..

2y trước

bilaa bring dhh ubah pinggang pnn kdg sakit..Allah..adaa msenyaaa..kdg2 xde pnn

Saya awal2 xda sakit pinggang..aktif je mcm biasa..masuk fasa kedua saja sbb baby dah makin membesar. Jaga diri. Banyakkan rest.

Masa sy awal2 dlu, tak ada pula sakit pinggang. Sakit2 ni mai bila dh sarat. Awk cuba btulkn postur bdn msa duduk.

2y trước

Ya, boleh jadi. Cari postur yg selesa ok. Klu kerja duduk, cari bantal or kusyen lapik blkg kerusi & alas duduk

Sy start 15week sakit pinggang. Belum masuk trimester 3 lagi ni tah macam mana 😅

2y trước

Mungkin ☺️

sakit pinggang tapi Tak teruk sis . kalau baring tu ok je .

sy baru 5minggu pun sakit pinggang sgt..

2y trước

ykee..ingtknn sy owg ajee..start 5 mggu dhh sakit jugak