35 weeks

Baru siap kemas barang baby & baru terbit rasa nervous nak bersalin.. huhu.. alhamdulillah sepanjang pregnant semua proses pregnant dipermudahkan.. anak mama baik sangat.. alahan langsung x ada.. makan semua boleh telan sampai naik 20kg.. haha.. 3 kali kena minum air gula sebabkan berat tpi alhamdulillah x d pape problem.. hb pon elok sentiasa..dah scan detail & 4d, nampak baby membesar dngn sihat dan muka bambam sangat.. doa kan urusan bersalin pon nnti dipermudahkan.. sya doakan semua mommy pon dipermudahkan segala urusan ttc, pregnant dan bersalin.. 😘 #firstbaby #excited&nervous #35week

35 weeks
38 Các câu trả lời

Sy dh 34w tulah risau ddk rmh sorg2.. Suami kne stnby kje 24jam shift x rotation.. Nak balik kmpg pun tak dpt nak kejar masa.. Hmmm. Nak tanya la letak ape je dlm beg plastik tu?? Bju lg ape ye??

4y trước

Amiinn.. amiinn.. moga dipermudahkan urusan kita semua.. moga sis dapat rezeki kerja yg lebih memudahkan sis.. 🤗

Smoga sume bjln ngan lancar.. sy pom dh siap pack.. tp baju 2psg je.. utk lr n ms nk balik.. buat 1bag je.. mls nk bwk bag byk2 heehe

Saya pun dah start nerves. 35weeks dan harap2 semua dipermudahkan.. Hujung minggu ni balik kg siap2 nak berpantang dgn mak.😊

4y trước

Alhamdulillah... Smoga dprmudahkn segala urusan

Semoga dipermudahkan.. Saya pun exited juga ni due mid of August.. 1st bby jg.. blm smpi brg baby online.. tmbh nebes kita. 😆

Amin semoga d permudah kan semua.. Doa kan sya jgk ya Due bln10 nie ferst baby😊 mcm2 perasaan ada.. Hehe

Alhamdulillah.. syukur.. Smoga dipermudahkan urusan akak dan kelahiran baby nanti

Alhamdulillah.. Smoga dpermudahkan proses brsalin nnti dan semuanya selamat

Semoga dipermudahkan..boleh la start buat senaman memudahkan bersalin

4y trước

Amiinn.. thanks sis..

Aamiin3x.. Semoga dipermudahkan urusan mommy semua.. ❤️

Masyaallah.. comelnya baju2.. semoga dipermudahkan sis