Faktor berat naik

baru prasan, masa hb 10.4 rasa xda tenaga, sntiasa cari mkn semata2 utk tenaga smpaikan berat badan naik... bila hb dh naik 11.7 selera makan kurang, sbb darah cukup.. tenaga cukup.. nk maintain sj dgn makan scra berkala.. so mknanya darah kena cukup baru pemakanan kita terkawal.. nk darah cukup amalkan ubat yg kk bagi.. dan jangan minum kopi teh, makan la rambutan mcm saya ?????.. berat maintain x naik sejak 3 minggu.. skrg dh masuk 37 week

4 Các câu trả lời

bestnya boleh maintain berat... sy hb sentiasa cantik 12 ke ats. selera mkn still mcm monster. xdpt murung je rasa. xidam manis sgt tp suka sgt mkn nasi. hmmmmm..... 32w

5y trước

Mcm sy la sis naik berat msti lbh haha..xmkn manis n minum manis xpe janji mkn nasi tu puas..

berat turun xpa.. asalkan berat baby normal.. mgkin smpai masa kita kurang kan masa saat2 nk tnggu masa bsalin ni 😂😂😂 kang terberak plk 🤣🤣

Sy pula nurse tegur berat turun. Hb maintain ok 🤣 38w

hmmm sya darah xmw nak naikk..