makan durian ketika hamil

Baru ni saya makan buah durian,hampir banyak ulas saya makan tanpa ambil tahu keburukan makan durian berlebihan. keadaan saya terus loya muntah semula selepas 16w kandungan

2 Các câu trả lời

Depends sis pada ketahanan badan masing2..ada org mkn byk pon ok je,steady je x de masalah apa2..mcm saya baru hirup kuah tempoyak,terus panas badan,muntah2 semua..

5y trước

Oo memang macam tu ya? Takut..sebab new mommies kan..thankyou😊

Depend pd mommies.. Cuma kencig manis kna elakkan sbb tinggi gula

5y trước

Thank you 😊