Bayi 3 bulan cirit birit

hi baru ni anak cucuk untuk 3 bulan kemudian demam sehari lepas tu terus cirit hampir 10 kali dalam satu hari . Harini hari ketiga cirit kemudian decide tukar susu formula nan , sekarang lepas je baby minum susu dia berak. Adakah itu normal atau masih dikira cirit ?

1 Trả lời

if tekstur najis normal (google baby stool chart utk tgk tekstur n colour), okay je. baby minum fm mmg lg elok berak tiap hari. plg lama x berak pun klau fm smggu. klau cair sgt then masih cirit la tu bawak jumpe doc ambik ubat.