sakit belakang

Baru masuk 20 week. Loya semua da okay. Makan pun okay. Badan pun terasa kuat. Cumaa Saya dah mula rasa sakit belakang pula area pinggul kiri. Awal trimester pernah juga merasa. Itupun kalau saya banyak bergerak dan berjalan seharian. Lepastu hilang. Ini makin kerap. Tadi pagi ok. Start time memasak tengahari. Mungkin diri lama...bila bergerak tu rasa macam kena kejutan kat area situ. Sakit ya.... rasa naa pergi berurut je. Alhamdulillah syukur merasa Sampai 5 bulan...doakan saya ya.. anak first ni. Another 4 months to go. Hehe. Semoga kita diberi kekuatan dan kesabaran , insyaallah moga yang baik baik je untuk semua bakal ibu.

1 Trả lời

20w mmg akan merasa bisa dah belakang tu. Baby dah mkin besar & berat. Kerap berehat & duduk. Mintak la suami ke sape² urutkan belakang dengan minyak yuyi. Lega skit. Saya dulu tiap masa mintak diurut. 🥰