operation

Baru lepas kluar wad sbb operation usus , dlm masa yg sma pregnant 18mggu . Besar sungguh dugaan . Baby ok , cuma risiko kt dia tu ada sbb penah buat ct scan ,bius satu badan lg ,operation lg . Em doakan sy cpt sembuh dan baby dlm keadaan sihat sampai lahir nanti

11 Các câu trả lời

Semoga sis diberikan kekuatan utk menempuhi segala dugaan sya juga mendoakann semua ibu2 hamil agar sihat sehingga baby slamt dilahirkan nanti.. Semoga sis cepat sembuh ya!💕

Semoga anak kandungan puan sihat² sahaja dan puan pun sama. Jgn stress² okey. InsyaAllah, yg terbaik tu dtgnya dari Allah .. amin.

Amin amin ya rabbal alamin..smoga sist dan anak sist selamat 😊

Semoga diberi kesihatan yang baik dan diberi kesembuhan. Aamiin

Semoga sis n bby selamat n dipermudahkan smue nye.. Amin...

Semoga baby dan mummy sihat belaka.. InsyaAllah..

Aamiin.. Smoga sis cpat shat dan baby pn sht

Semoga sis & bby sht. Dberi kekuatan..

Semoga awk n baby kuat n selamat ya...

Semoga baby Dan ibu sihat