Baby Eczema

Baru jumpa dr tadi.. Dr kata confirm eczema.. Mommy yg ada bby eczema cuba share pakai krim apa yg harga berpatutan sikit dan berbaloi.. Sbb kebanyakkan mahal kan.. Boleh share x.

3 Các câu trả lời

Awk try sabun dove sensitive, lining botol dia warna hijau. Kalau boleh elak kan sabun yg antibacteria. Boelh try lotion aveeno utk eczema. Saya eczema makin teruk tgah mengadung. Alhamdullilah okay sikit.

Sy guna sabun mandi biasa je. Tp doctor ada bagi krim BEPROSONE ngn ubat mkn adezio syrup klu anak garu2 teruk. Dan jgn mandi air panas.

2y trước

Ok puan tq

salam & hi sis. sy gune lotion snow white susu unta, harge rm35 sebotol. murah jer tpi berkesan utk ank sy.

2y trước

Ok puan. Tq share 😊