pelik

Baru jew check result dkt KK niy.. Nurse kata negatif.. Ehh sy check upt 2 kali positif? Skrg tggu nk scan.. Jd risau pula... Hmm

3 Các câu trả lời

pengalaman sy 2x buat buku pink di kk,sekali pon xde buat upt test. sy self test je kt rumah. confirm 2 line,sy book appointment. kt kk,2st time tu akan timbang berat,urine & ambik darah. so kt sini,mesti result darah akan tunjukkan kita pregnant or x. lpas tu consult nurse dgn doc. 1st time pon,doc akan scan rahim,& tunjukkan janin with heartbeat.

Ada gmbr strip yg positif tu sis?

5y trước

Amin.. Tq sis..

Hurm..ada bwk upt yg positif tu x?? Kalau ada better sis tnjuk dkt nurse..

5y trước

Amin.. Tq sis...