opk

Baru je lepas abis period sampai hari ke 13.. lepas tu try buat opk.. harini hari ke 19 kluar lagi darah.. opk pun -ve dlm 5hri.. hilang semangat nk celup opk lgi.. knpe jdi mcmtu ye? Baru bersih dtg lgi drh..

opk
6 Các câu trả lời

Jgn stress sis... sy pn buat OPK xpnah jumpa positif.. borong bnyk masa tu...last skali mlas nk test da.. skang ni lepas bersih period je BD selang sehari.. ada rezeki xke mna... In Shaa Allah...

Haah.. rest je dulu dr buat opk. Sy pon pernah ada fasa malas dan stress buat opk bbt.. rest je sampai rasa nak buat balik.. cuma nak start balik tu lah take time jugak.

2 mingu selepas abis period bru sy cek opk...mmg ada kuar 2 line pekat.. Waktu tu bru bleh beabis dgn shubend... Pastikn 2 line tu pekat lekat

Kalo stress stop buat opk. Jgn pkse diri. Just bd mcm biasa 3-4x smggu. If delay period cek upt. Simple n xperlu pikir pape

5y trước

Trima kasih sis bg smangat. Tu la. Mybe sbb ni first time sy planning sndri pkai opk .. slme ni planning sndri je.. rse nk stop opk dlu.. tkut kecewa lgi😂

Truskn celup smpi nmpk wktu subur

opk tu apa?